Rendezvénydekoráció

Egyedi, tartós virágdekoráció a környezettudatosság jegyében üzleti partnereknek

Rendezvénydekoráció

Egyedi, tartós virágdekoráció a környezettudatosság jegyében üzleti partnereknek

Az Ön cége nyitott egy olyan együttműködésre, amely értéket is teremt?

Tudatos választás – hazai beszerzés

Fenntartható virágkötészeti szolgáltatások segítségével nem csupán megvalósíthatja a rendezvényei professzionális dekorációját, hanem követendő példát is állít.

Hazai termelők virágaival nemcsak az őstermelők munkáját támogatja, hanem együttműködésünk során a magas minőségű, fajtagazdag virágok közül választhatjuk ki a rendezvénynek legmegfelelőbb nemesített vagy réti virágokat. Ezzel elköteleződhetünk egy mindannyiunk számára fontos cél érdekében: közvetlen termelői beszerzéssel csökkenthetjük az ökológiai lábnyomot maximális dekorációs hatás mellett.

Ezt nyújtom Önnek

Tartós virágdekorációk

Mivel a tartósság rendkívül fontos szempont egy rendezvénydekoráció esetében, ezért különös gondot fordítok a minőségi alapanyagok kiválasztására.

Szezonális növények használata

Lehetőleg szezonális, helyi beszerzésből származó virágokkal dolgozom, amivel csökkenthető az ökológiai lábnyom, hiszen nem kell több ezer kilométert utaznia a növénynek.

Rólam

 Fontosnak tartom, hogy a munkámmal kifejezzem és megvalósítsam azt az üzenetet, amelyet a virág közvetít, és benne legyen minden a kompozícióban ami személyessé és kifejezővé teszi az alkotást. Mindezt egyedi elképzelések alapján, vállalkozásra szabva. Úgy, hogy közben támogatom a fenntarthatóságot.

Wagner Ildikó

virágkötő

Fenntartható virágkötészet előnyei

Azok a cégek, akik a fenntartható szolgáltatást választák, maguk is a fenntartható tudatosságot választják.

Hazai kertészetek támogatása

A júniustól októberig tartó szezonban lehetőleg a helyi termelőket választom a virágok beszerzéséhez, így aznapi begyűjtésből származó friss, vegyszermentes növényekkel dolgozhatok. Szezonon kívül pedig európai forrásokból szerzem be az alapanyagokat.

Műhelyszintű feldolgozás

Ez azt jelenti, hogy a raktározás, tárolás során nincs vegyszeres kezelés, és hűtőház használata sem szükséges. A dekorációhoz szükséges virágok szedés után közvetlenül vagy másnap kerülnek feldolgozásra. A munkám során keletkezett minimális zöldhulladékot komposztálom.

Személyre szabott dekor

A fenntartható virágkötészetnek köszönhetően az egyedi igények megvalósulhatnak vállalkozásra szabva. Manapság a cégek számára egyre fontosabb az egyediség, ugyanakkor az olyan fontos értékek melletti kiállás is, mint a fenntarthatóság vagy a környezettudatosság.

Média megjelenések

AnyámAsszony.blog.hu

Partnerek

Referenciák

Kérjen egyedi ajánlatot!

Milyen időpontban kereshetem?