REFERENCIA

Az első születésnapi virágcsokor, a Valentin napi vörös rózsa, a ballagási virágdekoráció, a menyasszonyi csokor, a házassági évfordulóra kapott virágok…

A virágokhoz rengeteg emlék kötődik, az élet minden történésében fontos szerephez jutnak. Legyenek ezek az események a legörömtelibbek, mint egy esküvő vagy egy születésnap, de akár a legmegrendítőbbek is, mint a gyász. A virágok segítségével kifejezhetjük érzelmeinket szavak nélkül is, hangsúlyozzák a pillanat fontosságát.

Virágkötőként számtalan ilyen történethez tudok hozzáadni valamit, ami boldogsággal tölt el. A virágcsokrok, dekorációk készítése egy valódi szabad alkotói folyamat, amibe egy kicsit saját magamat is bele tudom szőni, és rengeteg erőt ad. Workshopjaimon ezt a teremtő energiát szeretném megmutatni a résztvevőknek.

Az élő virág hihetetlen energiát sugároz, és számomra rendkívül fontos, hogy lehetőség szerint hazai termesztésű növényekkel dolgozzak. A hazai őstermelők kulcsfontosságú partnereim, ezért az import növények helyett a kis kertészetek ökobarát munkáját támogatom. A vágott virágok mellett az egyszerű réti virágok is egyre népszerűbbek a maguk természetességében, én is örömmel használom őket a virágkölteményeimben.

Esküvői dekoráció

Legyen akármilyen egyszerű egy házasságkötés, a menyasszonyi csokor és a vőlegény virágból készült esküvői kitűzője nem hiányozhat az eseményről. A virágcsokor már az eljegyzés alkalmával, az eljegyzési gyűrű átadásánál is szerepet kaphat, de csokorral köszöntik a szülőket is a szertartás során. A lagzi helyszínét is számtalan élő virágdísszel dekorálják, jut belőle az asztalokra, sokszor a székekre is. A menyasszony és a vőlegény összetartozását tovább erősíti az egyforma virágokból készült csokor és kitűző. Persze az esküvő után a menyasszonynak szüksége van egy dobó csokorra is, amit a reménykedő hajadonok megpróbálnak elkapni.

“A virágdekoráció az egyik leglátványosabb eleme az esküvőnek. Sok képet átnéztem, hogy milyen menyasszonyi csokrot szeretnék, amely visszatükrözi a személyiségemet és illik a ruhámhoz is. Ildikó nagy szeretettel, lelkesedéssel kimagasló szaktudással adott ötleteket. Majd elkészítette a sítusomhoz tökéletesen illő gyönyörű csokromat és asztali dekorációt. – Kati“

Alkalmi virágkötészet

Számtalan olyan alkalom van, ahol egy csokor vágott virág beszél helyettünk: születésnapok, névnapok, évfordulók, ballagás, anyák napja, nőnap. Mind-mind az évkör olyan eseményei, amit virággal ünneplünk.

“Csodaszép csokrot kaptam! Köszönöm! Megkoronázta a kerek évfordulómat” Pikali Gerda

Kegyeleti virágkötészet

A virágok nem csak az ünnepeknél, hanem a gyásznál is jelen vannak. Virággal emlékezni és elköszönni, hiszen ilyenkor nehéz szavakat találni.

TETSZENEK A MUNKÁIM?

Kérdésed van a munkáimmal kapcsolatban? Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot? Add meg az adataidat, és a megadott elérhetőségen keresni foglak!

13 + 2 =

TETSZENEK A MUNKÁIM?

Kérdésed van a munkáimmal kapcsolatban? Szeretnéd felvenni velem a kapcsolatot? Add meg az adataidat, és a megadott elérhetőségen keresni foglak!

4 + 15 =